Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Вижте една от причините за фурора на Черно море

Спорт

Вижте една от причините за фурора на Черно море

Вижте една от причините за фурора на Черно море - Tribune.bg

Черно море безспорно е приятната изненада този сезон в Efbet лига. "Моряците" са на прага на историческо постижение - да финишират на второ място в редовния сезон след 30 кръга и в оставащите след това 5 мача да се борят за сребърните медали. До момента най-доброто постижение на Черно море в елита след създаването на "А" група е третото място през сезон 2007/2008 година.

Една от причините за фурора, който прави варненският тим е твърде интересна. Това е фактът, че треньорът Илиан Илиев е на този пост вече 6 сезона, без да бъде сменян. И в резултат на това Черно море постоянно надграждаше, за да се стигне до резултатите сега. Безрезервното доверие от страна на собствениците на клуба и феновете доведоха дотам, че на "Тича" се случват истински футболни чудеса.

В същото време водещите ни три отбора Лудогорец, Левски и ЦСКА са сменили за тези 6 години цели 49 пъти треньорите си! При шампионите промените са 18, на Герена 15, а при "червените" 16. Това прави още по-силно постижението на Илиан Илиев, който вероятно ще остане още в Черно море, за да води отбора и в очертаващото се участие в Европа това лято. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети